NASTAVLJENA DODJELA SREDSTAVA ZA POTICAJE U POLJOPRIVREDI

Dana 06.09.2018.godine, Općinski načelnik Mato Zovko, zajedno sa stručnom suradnicom za poljoprivredu, održao je novi sastanak u okviru realizacije Programa poticaja za poljoprivredu u 2018. godini.

Na sastanku su uručene Odluke o dodjeli novčanih sredstava poljoprivrednim obrtima OPG „Ćurić“ vlasnik Marija Ćurić, PD „Ensar“ vlasnik Selim Šišić,  PD „Ćuro“ vlasnik Josip Ćuro. Namijenjena sredstva su vid potpore mladima s ciljem samozapošljavanja u oblasti poljoprivrede.  Odluke su uručene i Zoranu Antoloviću vlasniku farme svinja „PIGI“, Perici Kresiću vlasniku „Farme Kresić“ te Frani Ćuro,  kao potpora za izgradnju štalskih objekata.

Općinski načelnik je naglasio da Općina Žepče, svojim raspoloživim sredstvima nastoji što više pomagati poljoprivrednike koji su uporni i ustrajni u svom radu i trudu. Poljoprivrednici su se na skroman način zahvalili za potporu koju su dobili i koju dobivaju od općine.

Ukupno isplaćena sredstva za ove namjene su 12.500,00 KM čime je i završen postupak dodjele novčanih sredstava za poticaje u poljoprivredi u 2018. godini.

 

 


  • Posljednje