NAČELNIK OPĆINE AJDOVŠČINA SA SURADNICIMA POSJETIO OPĆINU ŽEPČE

U okviru studijskog putovanja, u petak, 7. rujna načelnik općine Ajdovščina Tadej Beočanin iz Slovenije s 27 suradnika, uposlenika općinske uprave, upriličio i radnu posjetu općini Žepče.

U dvorani Općinskog vijeća Žepče goste iz Slovenije dočekali su načelnik Mato Zovko, pomoćnica načelnika Službe za graditeljstvo i prostorno uređenje Brigita Lovrić, direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko sa suradnicima i uposlenicima agencije.


Načelnik Ajdovščine Tadej Beočanin kao razlog ove posjete je istaknuo prije svega razmjenu iskustava i dobrih praksi s fokusom na implementaciju EU projekata i buduće suradnje.

Načelnik Mato Zovko goste iz Slovenije je upoznao s trenutnim političkim i gospodarskim prilikama u općini Žepče, te se posebno osvrnuo na dobre prakse i suradnju općinske uprave i privatnog sektora.

Direktorica RAŽ-a Branka Janko ovom prigodom upoznala je goste s BFC certifikatom i FDI nagradom, 10 top najboljih investicijski lokacija po troškovnoj učinkovitosti u Jugoistočnoj Europi, koju je dobila naša općina.

Kao jedan od zaključaka ove posjete Žepču dogovorena je i uzvratna posjeta općini Ajdovščina u Sloveniji i suradnja na budućim EU projektima koje ova Slovenska općina želi  u budućnosti realizirati u partnerstvu s općinom Žepče.

 


  • Posljednje