OBILJEŽEN ZAVRŠETAK RADOVA U OŠ GLOBARICA

Dana 16.10.2018.godine s početkom u 10,00 sati, u sklopu Programa obilježavanja Dana općine Žepče, obilježen je završetak radova na zgradi područne Osnovne škole u Globarici. Tom prigodom su učenici uz pomoć svojih učitelja i nastavnika priredili kratki program. Za sve prisutne učenici su recitirali, izveli igrokaz i otpjevali pjesme.

Ravnatelj škole Ivo Bilonić se zahvalio svima koji su pomogli obnoviti školu koja je stradala usred prirodnih nepogoda. Osobito se zahvalio federalnom ministru prostornog uređenja Josipu Martiću i općinskom načelniku Mati Zovki.

Općinski načelnik je u svome obraćanju izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima projekta obnove ove područne škole. Učenicima koji će nastavu pohađati u obnovljenoj školi je  poželio puno sreće,igre, veselja i dobrih ocjena.  Vrpcu su svečano presjekli Općinski načelnik i ravnatelj škole .

Za renoviranje škole, Općina Žepče je zajedno sa Federalnim ministarstvom prostornog uređenja, uložila oko 205 000 KM.  Na školi je urađen novi krov, termoizolacijska fasada, postojeća vanjska drvena stolarija je zamijenjena aluminijskom. Sanirane su četiri učionice, urađeni su podovi, zidovi, stropovi i zamijenjena su unutarnja vrata. Zamijenjena je i oštećena elektroinstalacija, napravljena kotlovnica i uvedeno grijanje. Oko škole, prostor je ograđen novom ogradom, a na ulaz postavljena nova kapija.


  • Posljednje