U MZ SELIŠTE U RAD PUŠTEN JAVNI VODOVOD

16.10.2018.godine, u sklopu Programa obilježavanja Dana općine Žepče u MZ Selište svečano je u rad pušten novoizgrađeni vodovod. Tim su povodom mještani Selišta upriličili svečanost, na čelu sa predsjednikom MZ Stankom Kneževićem. Svečano presijecanje vrpce su obavili općinski načelnik Mato Zovko i direktor JP „Komunalno“ d.o.o. Žepče Mirko Šumić.

U svome obraćanju općinski načelnik Mato Zovko je izrazio posebnu sreću i zadovoljstvo što je nakon dugo godina, iz vodovoda Ivana vodica, za 40-ak domaćinstava ove mjesne zajednice, riješeno  pitanje vodosnabdijevanja.

Sredstva u vrijednosti od oko 125.000,00 KM osigurali su Kantonalno ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Općina Žepče i mještani koji su sudjelovali u izgradnji. Izvođač radova bila je firma „DKM gradnja“ d.o.o. Maglaj. Nadzor nad izvođenjem radova je vršilo poduzeće „Plato“d.o.o. Žepče.

Svečanosti su prisustvovali predstavnici Općine Žepče, direktori javnih ustanova, župnik župe Žepče, te brojni mještani i predstavnici medija. Ovom prilikom, u ime svih mještana,  općinskom načelniku je uručena zahvalnica za trud i zalaganje da pitka voda dođe i u Selište. Zahvalnicu je uručio predsjednik MZ Selište, Stanko Knežević


  • Posljednje