U MZ GORNJA LOVNICA ZAVRŠENA PUTNA INFRASTRUKTURA I PUŠTENA U RAD JAVNA RASVJETA

U nedjelju, 4. listopada 2018. godine u MZ Gornja Lovnica po prvi put je u rad puštena javna rasvjeta, otvorena putna komunikacija Dojnice- Jaze i otkrivena spomen ploča pokojnom Dragi Ćoruši-Dasi koji je prije četiri godine tragično izgubio život radeći na putnoj infrastrukturi u ovoj mjesnoj zajednici. Događajima su nazočili mnogobrojni gosti iz svih sfera društvenog života naše općine i mještani.

Otvaranjem putne komunikacije Dojnice- Jaza u dužini od oko 800 metara ova mjesna zajednica je u potpunosti završila asfaltiranje kružne putne komunikacije kroz Gornju Lovnicu. Presijecanjem vrpce put su svečano otvorili federalni ministar Josip Martić i načelnik općine Žepče Mato Zovko, a ispred MZ Gornja Lovnica Stipo Vidović i Josip Tadić.

Rasvjetu su u rad pustili predsjednik MZ Niko Martić i načelnik Mato Zovko.

Za ove projekte u Gornjoj Lovnici osigurano je 100 000 KM. Na području općine Žepče egzistira 48 mjesnih zajednica u kojima su realizirani mnogobrojni, prvenstveno, infrastrukturni projekti, za koje je ove godine izdvojeno oko tri milijuna konvertibilnih maraka.


  • Posljednje