DUŽNOSNICI IZ VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE U POSJETI OPĆINI ŽEPČE

30.siječnja.2019. godine općinski načelnik Mato Zovko, u prijateljski posjet je primio  dužnosnike iz Vukovarsko-srijemske županije. Sastanku su prisustvovali Željko Cirba, izaslanik župana Vukovarsko-srijemske županije, Dragan Sudarević, načelnik Općine Stari Jankovci, Ivo Zelić, načelnik Općine Petrijevci, Ivan Mujić, zamjenik načelnice općine Lovas, Josip Kuštro, vijećnik Općinskog vijeća Općine Petrijevci i Antun Ivanković, koordinator projekta za pomoć Vrhbosanskoj nadbiskupiji.

Općina Žepče i Općina Stari Jankovci su prijateljske općine čije administracije rade na zajedničkim projektima koji se odnose na ostvarenje napretka u svim područjima lokalne zajednice.

Suradnja općina iz susjednih država pokazala se jako dobrom u području jačanja gospodarstva, društvenog i teritorijalnog razvoja. Općinski načelnik Mato Zovko se svim prisutnim zahvalio na posjeti i izrazio nadu da će i sa predstavnicima drugih jedinica lokalne samouprave ostvariti suradnju kroz različite projekte koje će jačati  našu lokalnu zajednicu i donijeti primjere dobrih praksi koji su nam potrebni.


  • Posljednje