U Žepču održan sastanak članova Organizacijskog odbora 6. Međunarodnog rukometnog turnira Zavidovići - Žepče - Maglaj "Rukomet u Srcu"

Pripreme za 6. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići - Žepče - Maglaj "Rukomet u Srcu", koji će se održati od 26. do 28. travnja 2019. godine u Maglaju, Zavidovićima i Žepču privode se kraju. Tim povodom je 12. travnja 2019. u kabinetu općinskog načelnika Žepče održan sastanak i prezentiran plan za 6. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići - Žepče - Maglaj 2019.

Sastanku su prisustvovali članovi Organizacijskog odbora turnira Mato Zovko načelnik općine Žepče, Hašim Mujanović načelnik općine Zavidovići, predsjednici klubova Rifat Delić i Ivo Klarić, kao i voditelji turnira Senad Suljaković, Ismir Brkić, Josip Klarić, Kemal Terzić, Ajdin Bukvić, Adnan Mesić i Haris Galijašević.  

Utvrđeni su jasni zadaci svih članova organizacijskog odbora, a utvrđen je i financijski plan ovogodišnjeg turnira. Zajednički stav svih prisutnih je da turnir RUKOMET U SRCU iz godine u godinu raste i da je od velike važnosti ne samo za naše općine i kanton nego za čitavu BiH, jer je veoma rijedak slučaj u čitavom regionu da tri grada organiziraju zajednički projekt za mlade. Prema planu Organizacijskog odbora ove godine će biti preko 900 sudionika, te će svi smještajni kapaciteti u gradovima za vrijeme turnira biti popunjeni do posljednjeg mjesta.

 Dolazak na turnir su potvrdili:  RK JERUZALEM ORMOŽ- Slovenija, RK PETRINJA- Hrvatska, ŠRK METKOVIĆ Mehanika iz Metkovića- Hrvatska, RK KOZARA M.P. Kozarska Dubica- Bosna i Hercegovina, RK LOVĆEN Cetinje- Crna Gora, RK PPD ZAGREB – Hrvatska, ŽRK OSIJEK- Hrvatska, RK LOKOMOTIVA Brčko- Bosna i Hercegovina, RK PARTIZAN Beograd- Srbija, RK SLOGA Doboj- Bosna i Hercegovina, ŽRK SLOGA Gornji Vakuf Uskoplje- Bosna i Hercegovina, ŠRK SEDMERAC Sarajevo- Bosna i Hercegovina, HŽRK GRUDE- Bosna i Hercegovina, Reprezentacija Crne Gore u 2004. godište i mlađi, RK SLOBODA Tuzla- Bosna i Hercegovina, ŽRK HADŽIĆI- Bosna i Hercegovina, RK GRAČANICA- Bosna i Hercegovina, HŽRK ZRINJSKI Mostar- Bosna i Hercegovina i RK IZVIĐAČ LJUBUŠKI- Bosna i Hercegovina


  • Posljednje