Ponuda industrijskog zemljišta

 Poštovani investitori!

Općinu Žepče razviti ćemo u poduzetnički centar na europskoj razini. Naša pažnja i podrška je na postojećim i novim razvojnim inicijativama u svim segmentima društveno ekonomskog razvoja općine Žepče. Kvalitetna i efikasna usluga pruža se za sve klijente u skladu s europskim principima poslovanja.

Budite naš partner u stvaranju kvalitetnog modernog života ugrađenog u kulturu stanovnika općine Žepče.

  • Industrijska zona „Polja“ ima pogodnu lokaciju i nalazi se na ulazu u grad Žepče. Komunikacijski je izvrsno povezana, što dokazuje blizina magistralnog puta M 17, trase novog autoputa na koridoru Vc, te željezničke pruge Šamac-Sarajevo koja prolazi pokraj zone. Industrijska zona „Polja“ Žepče je površine od 11,2 ha.

    Predviđena je Regulacionim planom općine Žepče, a izrađena je i projektna dokumentacija za područje zone. Marketing plan poslovne zone „Polja“, koji sadržava više informacija za potencijalne investitore, je izrađen. Ukoliko želite saznati više o Industrijskoj zoni Polja slobodno kontaktirajte Razvojnu agenciju Žepče (www.razepce.com) na telefon 00387 32 880 273

U cilju stvaranja uvjeta za stvaranje poduzeća malih i većih kapaciteta je izgradnja poslovnog centra XP u Žepču te Poslovnog centra u Begovom Hanu.

Poslovni centar XP Žepče, (kraj magistralnog puta M17, površina 66 205 m2, korisnika 33) omogućio je mnogim poduzetnicima da ojačaju svoje poduzetništvo podizanjem samostalnih poslovnih prostora, uposle veći broj radnika te unaprijede gospodarstvo općine Žepče.

U centru je osim trgovinske djelatnosti zastupljena i obrtnička, ugostiteljska, uslužna djelatnost, te kemijska industrija.

U centru naselja Begov Han podignut je veliki broj poslovnih objekata u kojima će također biti zastupljene mnoge vrste djelatnosti počevši od tekstilne, trgovinske i ugostiteljske.

Ovime je općina Žepče uvelike smanjila broj nezaposlenih te postigla veliki ekonomski razvoj. Stoga je ovaj dobar primjer suradnje javnog i privatnog sektora svrstao općinu Žepče u vrh Zeničko-dobojske županije, a vjerojatno i među prvih deset u FBiH, a do rata je ova općina svrstavana u red nerazvijenih općina.

Pozitivan primjer partnerstva javnog i privatnog sektora je i Poslovni inkubator Žepče, mjesto gdje se novoformiranim poduzećima pruža sva potrebna pomoć da započnu sa radom i izrastu u uspješne firme koje će zapošljavati veći broj nezaposlenih osoba.

 

Industrijska zona "Polja" Žepče - informacije za investitore.pdf


  • Posljednje