Kristalno sunce 2014

20.02.2015 godine u Domu kulture održana dodjela priznanja najuspješnijim sportašima općine Žepče za 2014. godinu. Sportaši su nagrađeni za njihov trud i rad, ali i rezultate koje su pokazali tijekom protekle godine. Posebno priznanje Ustrajnost bez granica uručeno je Ivanu Šupukoviću iz Kajak kanu kluba 550 Žepče. Priznanje mu je uručila prošlogodišnja dobitnica Mihaela Ivandić.

U revijalnom dijelu programa nastupili su učenici glazbene škole, Empcijane, mažoretkinje članovi karate kluba Viktorija, Semin Smajlović koji je izveo monolog Svi pomrli žepačkog pisca Nedžada Ibrišimovića. Nastupile su i male gimnastičarke iz sekcije nastavnice tjelesnog odgoja Marinke Radoš.

A sad, ono najvažnije. Među više od 30 sportaša, nagrade za najbolje dobili su:

U kategoriji sportaša s invaliditetom nagradu je dobio Srećko Jorgić iz Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječje paralize Zenica.

Najboljim trenerom proglašen je Goran Brašnjić iz Nogometnog kluba Žepče.

Najbolja ženska i muška sportska ekipa su, pomalo očekivano: Ženski odbojkaški klub Žepče i muška ekipa Rukometni klub Žepče.

Najbolja mlada sportašica je Leonora Jakić kadetkinja iz Karate kluba Žepče, a najbolji mladi sportaš je Amir Mehić pionir iz Košarkaškog kluba Žepče.  

I ono što je vjerojatno bio najiščekivaniji trenutak večeri u službenom dijelu programa, najboljim sportašima općine Žepče za prošlu godinu proglašeni su Tea Matijević, juniorka karate kluba Viktorija i Toni Matijević, junior Kajak kanu kluba 550 Žepče.

Slogan ovogodišnje dodjele bio je Neka pobijedi sport. Nadamo se da će se ova lijepa sportska tradicija i druženje u Žepču nastaviti i narednih godina.

 


  • Popularno

  • Posljednje