Općinski načelnik na radni sastanka primio Dr. Sci. Tomislava Jurendića

U utorak, 18.04.2017., Općinski načelnik općine Žepče gdin. Mato Zovko je na radni sastanak primio doktora znanosti gdina. Tomislava Jurendića.

Na sastanku se pričalo o mogućnostima povlačenja sredstava iz EU fondova, nadolazećim fondovima, te pripremama koje Općina Žepče treba izvršiti kako bi ona, ali i svi zainteresirani poduzetnici, javne institucije, NVO-i i ostali građani, uspješno aplicirali i povukli EU sredstva.

Dr. sci. Tomislav Jurendić, uspješni je koprivnički znanstvenik i poduzetnik, koji je u vladi RH obnašao dužnost pomoćnika ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije gdina. Tomislava Tolušića. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području pripreme projekata i povlačenja sredstva iz EU fondova, te je također dokazan i kao uspješan poduzetnik koji je uspješno osnovao i vodi dvije tvrtke.

Gospodin Jurendić je u općinu Žepče došao na inicijativu poduzetnika gdina. Ivice Ćoruše, a sastanku su uz njih nazočili pomoćnici općinskog načelnika Brigita Lovrić, Namik Malićbegović, Ilija Barešić i direktorica Razvojne agencije Žepče gđa. Branka Janko.

Nakon sastanka u uredu Općinskog načelnika, gdin. Jurendić je posjetio Razvojnu agenciju Žepče, gdje je sa direktoricom Branko Janko daljnje razmotrio mogućnosti buduće suradnje na korist općine Žepče.


  • Posljednje