OBILJEŽENA DESETA OBLJETNICA RADIO ŽEPČA

10.listopada 2017.godine s početkom u 19 sati u kino dvorani Doma kulture,upriličena je svečanost obilježavanja postojanja i rada deset godina Radio Žepča. Radio Žepče je počeo s radom 10. Listopada 2007.godine.

Djelatnici Radio Žepča uspijevaju u svome cilju biti uz slušatelje 24 sata, te upoznati javnost u najkraćem mogućem roku sa svim dešavanjima kako iz naše općine, tako i iz susjednih općina i šire.
Na jučerašnjoj svečanosti nazočili su mnogobrojni građani te predstavnici političkog, društvenog, kulturnog i vjerskoga života, koji prepoznaju Radio Žepče kao medij od šireg društvenog značaja.
Općinski načelnik Mato Zovko, u svom obraćanju naglasio je koliko je u današnjem vremenu u kojem smo sa svih strana izloženi lošim vijestima, koje nam mediji svakodnevno plasiraju, važno prepoznati dobre i pozitivne vijesti, kojih je zasigurno puno, a koje Radio Žepče plasira svakodnevno u svom programu.

U svečanom dijelu programa sve prisutne su koncertom počastili tamburaški sastavi Stare Tambure iz Žepča i Zlatne žice iz Zenice.


  • Posljednje