OPĆINSKI NAČELNIK U POSJET PRIMIO PREDSJEDNIKA SPORTSKOG SAVEZA OPĆINE ŽEPČE

Danas, 12.01.2018.godine Općinski načelnik Mato Zovko u posjet je primio predsjednika Sportskog saveza općine Žepče, gospodina Vladu Lučić.Sportski savez općine Žepče je krovna organizacija sportskih udruga na području općine  i broji dvadeset i pet udruga članica.

Na sastanku se razgovaralo o prethodno podnesenom Izvješću o radu sportskog saveza, kao i o svim aktivnostima i projektima realiziranim u prethodnoj godini, te o planiranju narednih aktivnosti.

Općinski načelnik je izrazio zadovoljstvo reorganizacijom Sportskog saveza općine Žepče i njegovog pozicioniranja kao krovne organizacije.Također je istaknuo važnost koordinirajuće uloge saveza u djelovanju sportskih udruga članica u smislu apliciranja na javne pozive i različite projekte kako na lokalnim, tako i na višim razinama vlasti.

Na kraju razgovora, Općinski načelnik je poželio što više uspjeha svim žepačkim sportskim udrugama i obećao potporu daljnjem radu savezu.Sastanku je također prisustvovao i Pomoćnik općinskog načelnika službe za opću upravu i društvene djelatnosti, gospodin Ilija Barešić.