PREDSJEDNIK MZ BEGOV HAN U POSJETI KOD NAČELNIKA

 

Dana, 15.01.2018. godine,  Općinski načelnik Mato Zovko u posjet je primio predsjednika MZ Begov Han, gospodina Selvera Jusufović.

 

Na početku razgovora predsjednik mjesne zajednice se zahvalio na velikoj potpori ovoj mjesnoj zajednici od strane općine Žepče i projektima koji su realizirani u protekloj godini. Projekti su brojni a neki od njih su: rješenje problema vodoopskrbe, izgradnja lokalnih puteva, organiziranje prikupljanja i odvoza smeća, rješavanje pitanja kanalizacije, održavanje zimskih puteva, te održavanje makadamskih puteva.

 

Općinski načelnik Mato Zovko je obećao nastavak realizacije započetih ali i novih projekata u tekućoj godini u ovoj mjesnoj zajednici. Također je naglasio kako su u proračunu planirana i odobrena sredstva za opremanje sportske dvorane u Begov Hanu, zatim nova linija javne rasvjete kao i obnavljanje postojeće rasvjete u spomenutoj mjesnoj zajednici, te proširenje i asfaltiranje putne infrastrukture.

 

Općinski načelnik je izrazio zadovoljstvo ostvarenim ciljevima, ali i naglasio kako će se i u narednom razdoblju raditi na ostvarenju što više važnih projekata. Sastanku je također prisustvovao gospodin Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti i gospodin Muhamed Jusufović, Predsjedavajući Općinskog vijeća Žepče.