UDRUŽENJE UMIROVLJENIKA/PENZIONERA ŽEPČE U POSJETI OPĆINSKOM NAČELNIKU

Dana, 02.03.2018. godine, Općinski načelnik Mato Zovko, u najavljeni radni, prijateljski posjet, primio je predstavnike Udruženja umirovljenika/penzionera Žepče. Sastanku je nazočilo novoizabrano predsjedništvo udruge: Vlado Marković, predsjednik izvršnog odbora udruge, Ramiz Derlić, predsjednik skupštine udruge i Đonlo Pašić, predsjednik nadzornog odbora udruge.

Udruženje umirovljenika/ penzionera Žepče je najbrojnija udruga sa sjedištem u općini Žepče i trenutno broji 2238 članova.

Predstavnici udruge su izvijestili Općinskog načelnika o radu i rezultatima u prethodnoj godini, te su predstavili program rada i djelovanja za 2018.godinu. Kao važnu aktivnost naveli su obavljanje kućnih posjeta i brojne druge angažmane kojima šire svoju mrežu i broj članova. Udruga je već u 2018.godini privukla novih 38 članova. Predstavnici su se također zahvalili na srdačnom prijemu kao i na dosadašnjoj suradnji sa Općinskim načelnikom i općinskom administracijom.

Općinski načelnik je pohvalio udrugu kao najbolje organiziranu i najbrojniju na području općine Žepče. Udruženju je poželio što više uspjeha u budućem radu, te obećao potporu za realizaciju novih programa i projekata.

Sastanku je također prisustovao gospodin Ilija Barešić, pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti.