PREDSTAVNICI KOORDINACIJE UDRUGA DOMOVINSKOG RATA HVO U POSJETI OPĆINSKOM NAČELNIKU

Dana 20.03.2018. godine Općinski načelnik je u posjet primio predstavnike Koordinacije udruga domovinskog rata HVO-a.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Udruge nositelja ratnih odlikovanja HVO-a, Dragan Janko i Josip Trogrlić, predstavnici Udruga obitelji poginulih i nestalih branitelja HVO-a, Drago Pranjić i Marko Petrović, predstavnik Udruge hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata, Petar Kosić, te Stanko Knežević predstavnik Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata i Udruge pripadnika postrojbe „Anto Bruno Bušić“.

Predstavnici udruga su ukratko predstavili rad i ciljeve udruga, iznijeli plan rada za tekuću godinu kao i planirane projekte za 2018. godinu. Također su iznijeli i  problematiku koja zahvaća braniteljsku populaciju.

Pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti, Ilija Barešić i Dragan Galić su također prisustvovali sastanku. Djelatnici su predstavnike ukratko izvjestili o poslovima braniteljsko-invalidske zaštite koje Služba obavlja. Također su istaknuli važnost suradnje sa prisutnim udrugama i županijskim Ministarstvom za braniteljska pitanja.

Općinski načelnik se zahvalio predstavnicima udruga za suradnju sa općinskom administracijom, obećao potporu za sufinanciranje udruga, kao i potporu za predstavljene projekte, te zaželio što više uspjeha u daljnjem radu.


  • Posljednje