Javni poziv za javnu raspravu - Nacrt Proračuna Općine Žepče

 

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i financije Općine Žepče oglašava i upućuje

 

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU         

 

 

1.     NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2020.GODINU

2.     NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2020.GODINU

 

 

     Općinsko vijeće Žepče je na 30. Sjednici, održanoj 26.11.2019.godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2020.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2020.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 10.12.2019.godine.

 

Završna javna rasprava će se održati 10.12.2019.godine (utorak) u 14 sati, u Sali Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče).

 

Nacrt se može preuzeti klikom na link ispod:

 

NACRT PRORAČUNA 2020. 

 

     Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i financije.

 


  • Posljednje