Javni poziv za sudjelovanje u aktivnostima programa podrške zapošljavanju i samozapošljavanju

Otvoren Javni poziv za izražavanje interesa za fizička i pravna lica s područja općine Žepče za sudjelovanje/učešće u aktivnostima programa podrške zapošljavanju i samozapošljavanju u sektoru poslovnih usluga u 2017. godini.

U sklopu projekta MarketMakers koji u saradnji sa Općinom Žepče provodi poslovni slučaj „Intervencija razvoja tržišta u sektoru poslovnih usluga na području Općine Žepče“ objavljuje se

Javni poziv za izražavanje interesa za fizička  i pravna lica s područja općine Žepče za sudjelovanje/učešće u aktivnostima programa podrške zapošljavanju i samozapošljavanju u sektoru poslovnih usluga u 2017. godini.

Javni poziv je namijenjen svim nezaposlenim osobama sa područja Općine Žepče koji planiraju pokrenuti biznis u sektoru poslovnih usluga kao i poslovnim subjektima koji planiraju zapošljavati/otvarati nova radna mjesta u sektoru poslovnih usluga.

Za ovu namjenu formiran je Fond za podršku u vrijednosti  20.000 KM koji je osigurala Općina Žepče i Vlada Švicarske/Projekt MarketMakers. Namjena Fonda je financiranje minimalno 5 start – up-a/radnih mjesta u Općini Žepče u sektoru poslovnih usluga.

Tekst javnog poziva sa svim pripadajućim prilozima može se preuzeti na linkovima ispod.

Za sve informacije možete kontaktirati Razvojnu agenciju Žepče (koordinatora projekta) na kontakt telefon 032 880 273 i kontakt e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Javni poziv RAŽ Žepče – MarketMakers 10.04.2017.

Prilog 1_Prijavni obrazac

Prilog 2_Prijavni obrazac_Pravna lica

Prilog 3_Izjava_Nezaposleni

Prilog 4_Izjava_Pravna lica

Prilog 5_Djelatnosti prihvatljive za financiranje