JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i financije Općine Žepče oglašava i upućuje

 

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

 

 

1.     NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2018.GODINU

2.     NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2018.GODINU

 

 

     Općinsko vijeće Žepče je na 11. Sjednici, održanoj 28.11.2017.godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2018.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2018.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 13.12.2017.godine.

 

Završna javna rasprava će se održati 11.12.2017.godine (ponedjeljak) u 13 sati, u Sali Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče).

 

Nacrti dokumenata će biti objavljeni na web stranici Općine Žepče:

 

                                         w.w.w. opcina-zepce.com

 

     Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i financije.

 


  • Posljednje